Some verkostot osallistuminen

Anne Rongas asiantuntija ja fasilitaattori AVO-hankkeessa, aineenopettaja 01-10 Kotkan aikuislukiossa, yrittäjä Pedapoint Oy
Meneillään: Open päivitys | Vertaisaika | Vinkkiverkko | Sosiaalinen media oppimisen tukena | Mikä ihmeen sosiaalinen media? -opas | Opeblogi | Miten näitä juttuja voi oppia? | Kysy tai anna palautetta!


23.5.2012 klo 13 - 15

SOSIAALISET MEDIAT, VERKOSTOT JA OSALLISTAMINEN

puheenjohtaja Anne Rongas
mukana myös:
- Eija Seppänen, Fountain Park / Sitra
- Jaakko Sannemann, Espoon kaupunginkirjasto

Annen johdantopuheenvuoron diat:Miten some-sovelluksia voi hyödyntää asiakkaiden osallistamisessa sekä palautteen ja kehittämisehdotusten keräämisessä? Olisiko sosiaalisesta mediasta ammatillisen verkostoitumisen työkaluksi?

Webinaarissa kuullaan, kuinka sosiaalisen median sovellusten avulla voi osallistaa käyttäjiä ja yleisöä, miten somessa tiedotetaan ja viestitään, kuinka luodaan yhteisyyttä ja rakennetaan verkostoja niin kirjastoalalla kuin yleisemminkin.

Osallistujat voivat esittää puhujille kysymyksiä ja kommentteja sekä suullisesti että chatin kautta.

Eija Seppänen oli mukana Sitran palvelusetelikokeiluhankkeessa, jossa hyödynnettiin sosiaalisia medioita kansalaisten kuulemisessa, toiveiden ja ideoiden keräämisessä. Hankkeessa käytettiin Facebookia, Slidesharea, Vimeota sekä Kunta.tv:tä. Eija työskentelee konsulttina Fountain Parkissa.
- Kansalaiset vaikuttajina palvelusetelihankkeessa. Eija Seppäsen haastattelu Kunta.tv:ssä http://kunta.tv/web/guest?fileId=94847

Jaakko Sannemann on some-käyttäjille tuttu Facebookista, Twitteristä ja monista muista sovelluksista. Hänen ajatuksia herättävät esityksensä Prezissä ja Slidesharessa ovat tutustumisen arvoisia. Jaakko on pedagoginen informaatikko Espoon kaupunginkirjastossa, Entressessä.
- Entressen kirjaston blogi: http://entressenkirjasto.fi/entressenkirjasto/
- Twitter: @Jaakkokeskari

Webinaarin puhetta johtaa ja aiheeseen opastaa kokenut sosiaalisen median asiantuntija ja kouluttaja Anne Rongas, joka on pitkään ollut mukana kehittämässä oppimisen ja opettamisen uusia tapoja ja välineitä. Tällä hetkellä Anne toimii projektisuunnittelijana Suomen eOppimiskeskus ry:ssä. Hän on toiminut some-asiantuntijana mm. Teknologiakeskus Innoparkissa, AVO-hankkeessa ja Otavan opistolla.
- Annen ajatuksiin voi tutustua mm. Opeblogissa: http://opeblogi.blogspot.com/ .
- Twitter: @arongas